intiimisheivaustuotteita naisille

44-vuotias ajokiellossa oleva mies ajeli huumepäissään Forssan keskustassa keskellä päivää maanantaina – Lisäksi Forssassa nuorimies aiheutti liikenneonnettomuuden

Jaa tämä julkaisu:

FORSSA

Partio tapasi 44-vuotiaan ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa maanantaina puolenpäivän aikoihin Forssan keskustassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, joka jäi alle rattijuopumuksen rajan. Huumepikatesti oli puolestaan positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hätäkeskus ilmoitti kahden auton kolarista maanantai-iltana kello 20.28 Lyseokadulla. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että nuorimies ajoi henkilöautolla Lyseokatua Hämeentien suunnasta ja hän kääntyi ajosuunnassaan vasemmalle kauppakeskuksen pysäköintialueelle. Hän ei huomannut Lyseokatua Hämeentien suuntaan ajanutta henkilöautoa törmäten sen keulaan. Molemmat autot vaurioituivat törmäyksessä hinauskuntoon. Yksi auton matkustajista kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan tarkastettavaksi.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde ja teksti: Poliisi