22-vuotias mies menehtyi ajettuaan crossipyörällä päin sorakasaa Mikkelissä, alkoholilla epäillään olleen osuutta onnettomuuteen

Jaa tämä julkaisu:

MIKKELI

Hätäkeskukseen tuli 5.9.2020 kello 00.26 aikaan ilmoitus, jonka mukaan vanhalla VT-5:n liikenteeltä suljetulla tietyömaalla oli moottoripyöräilijä löydetty kaatuneena.

Poliisin suorittamassa tutkinnassa on tullut esille, että mikkeliläinen 22-vuotias mies oli ajanut vanhaa VT-5:ttä pitkin Juvan suunnasta kohti Visulahtea, jossa kyseinen tie on suljettu etelään päin heijastintolpilla ja valomerkeillä. Tuntemattomasta syystä crossi-moottoripyörällä liikenteessä ollut mies oli ajanut näiden opasteiden kielloista huolimatta valaisemattomalle tietyömaaosuudelle, jossa moottoripyöräilijä oli ajanut päin tiellä ollutta sorakasaa. Törmäyksen seurauksena moottoripyöräilijä oli kaatunut. Sivulliset löysivät hänet paikan päältä, jossa häntä myös elvytettiin. Elvytyksestä huolimatta moottoripyöräilijä menehtyi.

Poliisi epäilee, että alkoholilla on ollut osuutta onnettomuuteen.

Poliisi jatkaa onnettomuuden syiden tutkintaa ja asiaa tutkitaan myös kuoleman syyntutkintana, jonka takia poliisi ei tiedota asiasta tämän enempää.

Lähde ja teksti: Poliisi

*Juttuun päivitetty otsikko, ja lisätty mm. iän tarkennus, sekä alkoholin osuus asiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *