14-vuotias poika pakeni poliisia Torniossa – Lisäksi Torniossa tavattiin kaksi rattijuoppoa ja mieskuljettaja, joka ajoi liikennemerkkejä kumoon

Jaa tämä julkaisu:

TORNIO

Torniossa ajettiin liikennemerkkejä kumoon.

Partio tapasi ajoneuvon kuljettajan paikalta Torniossa Röyttäntiellä 19-vuotiaan miehen. Ajoneuvo oli selkeästi kolaroitu johonkin ja partio tarkasti kuljettajan ajokunnon. Mies puhalsi alkometriin nollat. Mies kertoi, että hän oli törmännyt ajaessaan lämmitystolppaan. Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajamalla useamman liikennemerkin kumoon.

Mies ajoi 13:tta kertaa ilman ajokorttia vuoden sisään Torniossa.

Poliisin entuudestaan tuntema 39-vuotias mies kuljetti henkilöautoa Torniossa ilman siihen vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehelle se oli 13. kerta vuoden sisään, kun hän jäi kiinni ajokortitta ajosta.

Pari rattijuopumusta Torniossa.

Poliisipartio pysäytti Torniossa Kisällinkujalla henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. Kuljettajana toimi poliisin tuntema 40-vuotias mies. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille sekä bentsodiatsepaamille. Miehellä oli myös hallussaan pieni määrä epäiltyä huumausainetta.

Poliisipartio pysäytti Raumontiellä Torniossa henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Poliisin entuudestaan tunteman 51-vuotiaan miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Alaikäinen ajoi karkuun poliisia Torniossa

Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Torniossa Juhannussaaressa. Partio havaitsi valottoman moottoripyörän, jonka kuljettajan ajokunnon he päättivät tarkastaa. Moottoripyörän kuljettaja alkoi välittömästi kiihdyttää vauhtia, kun partio laittoi pysäytysvalon päälle.

Karkuun ajanut moottoripyöräilijä ajoi huomattavaa nopeutta läpi tasa-arvoisten risteysten varmistumatta lainkaan siitä, että olisiko muuta liikennettä ollut tulossa.

Kuljettaja kaatui moottoripyörällä ja partio esti moottoripyörän pakenemisen. Kuljettajaksi paljastui 14-vuotias poika, jolla ei ollut minkäänlaista ajo-oikeutta. Kaatumisen seurauksena pojalle ei tullut vakavempia vammoja.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *